Diskuzní fóra

Dell Axim X50v (33 příspěvků)

Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.

Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.

Fórum je uzamčeno
Strana z 4   •   1   2   3 .. 4   •   Předchozí .. Další
Dell Axim X50v

#34763 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 19:45    

Pokud už někdo máte Dell Axim X50v, podejte mi prosím jakékoliv bližší informace, já jej budu vlastnit od 29. listopadu...

Díky.

beecher
*IP

#34775 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 20:36    

Díky. Ještě dvanáct dní a pak se asi zboří svět...

IMHO je to nejlepší PPC v současnosti, ale pst, nebo mne někteří koni (HP - taky jinak horse power) či vysavači (Loox) roztrhnou jak hada... :D :D :D

beecher
*IP

#34781 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 20:56    

tak jo už se těšim až to otestujete tak sem dejte vic pokud se nemuzete dockat tak asi vim jak vám je ja taky čekám ale na vysavač tedy na )Looxe 410( a na )SDčko kingston 256 Mb( a taky se nemužu dočkat
ArnieX
*IP

#34794 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:32     * upraveno 0x: 17. listopad 2004 @ 21:33    

Mimochodem proc na strance Dellu vubec neni ten X50v???
JirKa.K
*IP

#34797 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:41     * upraveno 0x: 10. září 2005 @ 7:53    

Jak 29. listopadu? Říkal jsi na jaře? Škoda, šel bych do toho s Tebou. Asi se budu muset dát k muslimům nebo ke komu, kdo má "VÁNOCE" na jaře. Nebo si místo Valentýnky-Balantýnky koupím
Dell.
Doufám, že cena bude podobná té, co jsi říkal (třeba i u nás).
Zdenek Malinsky
*IP

#34798 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:43    

"ArnieX" napsal/a:
to nevim hledej a jestli se ti nechce tak vejš je přímej odkaz stačí číst i vyžší příspěvky a ne jenom ty poslední
Samozrejme jsem ty prispevky cetl, jen me zarazilo, ze na "ceskem" Dellu neni...
JirKa.K
*IP

#34800 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:44    

Protože čeký Dell jsou mantinelové a mají to tam špatně, a vůbec ten obchod s položkou X50v, což je ta poslední v nabídce, tedy Dell Axim X50 Wireless 624MHz, nějak nekorektně funguje...
Já to budu mít dovezené přímo z US, kde to je za překrásných US$449.- (+- 11700, bohužel ta nabídka je poslední den, pokud jsem tu nabídku dobře pochopil...)

beecher
*IP

#34804 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:51     * upraveno 0x: 17. listopad 2004 @ 22:08    

"Zdeněk Malinský" napsal/a:
Jak 29. listopadu? Říkal jsi na jaře? Teda tátušo, už s Tebou nebudu spát. :D Nebo jó a budu hrozně chrápat:D :D
No, podařilo se mi ukecat šéfika, který je teď v USA a je Emeričan, na jeden dobrej obchod... ;)
Ale vážně, škoda, že to není na jaře, šel bych do toho s Tebou. Asi se budu muset dát k muslimům nebo ke komu, kdo má "VÁNOCE" na jaře. Nebo si místo Valentýnky-Balantýnky :D koupím
Dell a to si nedělám prDell :D
Kup, je to totální bomba... :D
Doufám, že cena bude podobná té, co jsi říkal (třeba i u nás).
No dneska ho prodávají naposledy za těch božích US$449.-, pak to bude US$499.- (v přepočtu asi 13000 Kč), což se taky dá přežít...
Vzhledem k tomu, že slabší Vysavač 720 je tak kolem 16tis. Kč a Hx4700 za 19-20tis. Kč, je to prostě the BEST!!!

beecher
*IP

#34806 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 21:53    

"JirKa.K" napsal/a:
Samozrejme jsem ty prispevky cetl, jen me zarazilo, ze na "ceskem" Dellu neni...
Na českém Dellu pěkně dlouho nebyl, myslím, že se objevil až tento týden...

beecher
*IP

#34807 * zasláno: 17. listopad 2004 @ 22:05    

Budiž Ti odpuštěno, kuchaři:)

Počkám na jaro, možná bude něco lepčejšího, rychlejšího, levnějšího....

Koukal jsem na cz i us stránky Dellu. Je v tom zmatek i rozpory. Třeba 3,5" vs. 3,7" display, přítomnost BT a WiFi, označení atp. Docela mě zarazilo, že na us píšou, že má bt i wlan a u nás k tomu nabízejí jako příslušenství bt kartu. Co má ten Tvůj klenot za parametry??? Myslím PDA (nejsem ženská :D )
Zdenek Malinsky
*IP
Fórum je uzamčeno
Strana z 4   •   1   2   3 .. 4   •   Předchozí .. Další
Rychlý návrat do fóra: Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?
Přeskočit do fóra:
Nepřehlédněte!
Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu)