Diskuzní fóra

GPS a mapa Chorvatska (118 příspěvků)

Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.

Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.

Fórum je uzamčeno
Strana z 12   •   1 .. 9   10   11   12   •   Předchozí .. Další
GPS a mapa Chorvatska

#76015 * zasláno: 12. červenec 2005 @ 15:45     * upraveno 0x: 12. červenec 2005 @ 15:50    

"j-cop" napsal/a:
Prave jsem se vratil, mapa vyborna (nektery teda par desitek metru mimo kalibraci, ale to vzal cert) takze vrelej dik. :yes:

OT: Akorat jsem koukal, ze voni ty chorvati misty postavili dalnici jinak, nez ji nakreslili :-) Kazdopadne dalnici doporucuji, rovna, prazdna, rychla ... (a draha).
Súhlasím, ale nie so všetkým. ;)

• Rovná - Nie tak celkom. Myslím, že diaľnica má nejaké limity na stúpanie, klesanie a polomery zákrut. A tá v Chorvátsku je na hrane. Asi sa tam vojde, ale len-tak-tak. Na druhej strane je tam toľko hôr, že môžem povedať, že odviedli fakt dobrú prácu.
  • Prázdna - Cez sezónu veľmi záleží na tom, v ktorom čase. V sobotu som sa vrátil z Rabu a môžem povedať, že diaľnica v Chorvátsku bola dobre prepchatá. Hlavne okolo Zagrebu (pred výberom poplatkov) boli asi 5 kilometrové kolóny. Našťastie pre nás sa pri Zágrebe cesta rozdvojuje - väčšina áut smeruje na Slovinsko a tak sa nám smer Maďarsko pekne vyprázdnil. Zápchy na chorvátskej diaľnici sa zrejme tým rakúskym nevyrovnajú, ale pre nás je aj to dosť. Asi je lepšie aj z Čiech ísť cez Bratislavu, Maďarsko (Rajka-Csorna-Redics), kúsok Slovinska (12 km) do Chorvátska - pri Čakoveci (Varaždine) začína diaľnica a po Zágreb je relatívne prázdna. Prejazd Maďarskom je tiež veľmi rýchly a hlavne majú dobré cesty.

Cena diaľnice Varaždin (pri Maďarsko-Slovinsko-Chorvátskych hraniciach) - Brinje (odbočka na Senj) bola 80 Kún (450 Sk) v sezóne.

Mapu Chorvátska som nemal, iba naskenovanú papierovú, ale zablúdiť sa dá iba pri Čakoveci.
Ak má niekto záujem, môžem poskytnúť info o vhodnej trase.

P.S.: V Maďarsku som používal spomínaný Destinátor a môžem povedať, že je to paráda! V spolupráci s mojím Asus BT100 GPS mi nedovolil zablúdiť a Maďarskom sme prešli s istotou bez zaváhania. A navyše tá teta mala celkom príjemný hlas ...
peter.nr
*IP

#77187 * zasláno: 18. červenec 2005 @ 15:26    

Na http://www.gpstuner.com/mapshare/maps/129_croazia_1.GIF

je mapa chorvatska pro nekoho dobra pro nekoho ne....staci si vybrat+ gps tuner:)
vladimirek
*IP

#78785 * zasláno: 25. červenec 2005 @ 20:38    

vrátil jsem se z Chorvatska
děkuji všem, kteří mi pomohli s mapou a zaučili mne narychlo s ozzičem
prostě bezva
vladahr
*IP

#79265 * zasláno: 27. červenec 2005 @ 20:31    

Úspěšně jsem letos v Chorvatsku používal SmartMaps - Středojižní Evropa.
Petr_J
*IP

#83374 * zasláno: 17. srpen 2005 @ 10:02    

"Pavlucha" napsal/a:
download.pavlucha.com
Ahoj fsetkym,
buduci tyzden odchadzam do Chorvatska a strasne rad budem v mojom OZIm pouzivat fsetkymi vychvalenu mapu CR. PROSIM preto o zaslanie linku, ci ftp na tuto 56Mb mapu.
Ivo LUCKY
*IP

#83776 * zasláno: 19. srpen 2005 @ 8:41    

Ahoj všem, zítra odjíždím do Chorvatska. Diskuze o možných navigacích a Vaše spokojenost mně natolik potěšila, ža i já mám chuť vyskoušet navigaci. Bohužel mi nejde stáhnot mapa z download.pavlucha.com. Nemíáte prosím mapu ještě někde jinde. Pokud ano napište prosím odkaz. Moc Dík
martaJ
*IP

#141881 * zasláno: 28. duben 2006 @ 8:14    

Má někdo praktické zkušenosti s navigační mapou Chorvatska - Mireo ViaGPS?
jeenik
*IP

#141892 * zasláno: 28. duben 2006 @ 9:28    

Ano. Co potřebuješ vědět?

Mudrunka
*IP

#141959 * zasláno: 28. duben 2006 @ 15:34    

Jak to funguje, jestli mapové podklady odpovídají skutečnosti, jestli se v PPC nejezdí "mimo silnice", jestli to nepadá atd., každá zkušenost dobrá, nechci kupovat "zajíce v pytli". dík
jeenik
*IP

#141960 * zasláno: 28. duben 2006 @ 15:35     * upraveno 0x: 29. duben 2006 @ 11:17    

"Mudrunka" napsal/a:
Ano. Co potřebuješ vědět?
Mam ji nainstalovanou, ale v HR jsem s ni jeste nebyl, ale ted ji vyzkousim

Co jsem prohlizel podle mapy (papirove) tak je to na dost solidni urovni.
Program pri prohlizeni nepada, na ACERu n35 me parkrat zamrzl sam o sobe na ASUSu bez problemu.

Mefisto
*IP
Fórum je uzamčeno
Strana z 12   •   1 .. 9   10   11   12   •   Předchozí .. Další
Rychlý návrat do fóra: OziExplorerCE
Přeskočit do fóra:
Nepřehlédněte!
Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu)