Diskuzní fóra
GPS a mapa Chorvatska (118 příspěvků)
Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.
Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.
|
|
| GPS a mapa Chorvatska |
|---|
|
Cena diaľnice Varaždin (pri Maďarsko-Slovinsko-Chorvátskych hraniciach) - Brinje (odbočka na Senj) bola 80 Kún (450 Sk) v sezóne. Mapu Chorvátska som nemal, iba naskenovanú papierovú, ale zablúdiť sa dá iba pri Čakoveci. Ak má niekto záujem, môžem poskytnúť info o vhodnej trase. P.S.: V Maďarsku som používal spomínaný Destinátor a môžem povedať, že je to paráda! V spolupráci s mojím Asus BT100 GPS mi nedovolil zablúdiť a Maďarskom sme prešli s istotou bez zaváhania. A navyše tá teta mala celkom príjemný hlas ... |
|
||
|
|
|||
|
je mapa chorvatska pro nekoho dobra pro nekoho ne....staci si vybrat+ gps tuner:) |
|
|
|
|
|
děkuji všem, kteří mi pomohli s mapou a zaučili mne narychlo s ozzičem prostě bezva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buduci tyzden odchadzam do Chorvatska a strasne rad budem v mojom OZIm pouzivat fsetkymi vychvalenu mapu CR. PROSIM preto o zaslanie linku, ci ftp na tuto 56Mb mapu. |
|
||
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co jsem prohlizel podle mapy (papirove) tak je to na dost solidni urovni. Program pri prohlizeni nepada, na ACERu n35 me parkrat zamrzl sam o sobe na ASUSu bez problemu. __________ |
|
||
|
|
|||
|
|
|
|
| Nepřehlédněte! |
|---|
| Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu) | ||
|---|---|---|
V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. Nejčastěji je fórum blokované proto, že pro založení nové diskuze nemáte jednoduše dostatečná oprávnění, ale může to být například i tím, že fórum obsahuje jedno nebo více sub-fór a nové diskuze je možné zakládat pouze tam. Pro založení nové diskuze je tedy nutné si v horní části stránky vybrat ze seznamu tématicky nejvhodnější sub-fórum, otevřít ho a novou diskuzi založit v něm. | ||
| V tomto fóru můžete číst příspěvky ostatních. | V tomto fóru můžete hlasovat. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Důležitou". |
| V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. | V tomto fóru nemůžete vytvořit anketu. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Oznámení". |
| V tomto fóru nemůžete zaslat odpověď do diskuze. |
V tomto fóru nemůžete odstranit svoji anketu. | V tomto fóru nemůžete uzamknout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete upravit svoje příspěvky. | V tomto fóru můžete stahovat soubory. | V tomto fóru nemůžete přesunout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje příspěvky. | V tomto fóru nemůžete vkládat soubory. | V tomto fóru nemůžete rozdělit libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje soubroy. | ||