Diskuzní fóra

počeštění facade 1.0 (64 příspěvků)

Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.

Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.

Fórum je uzamčeno
Strana z 7   •   1 .. 2   3   4   5   6 .. 7   •   Předchozí .. Další
počeštění facade 1.0

#137621 * zasláno: 7. duben 2006 @ 15:36     * upraveno 0x: 7. duben 2006 @ 15:37    

Anawarr: Zkus to nainstalovat pres CAB z toho zipu.

Lobo: Vynechani diakritiky neni zamer, to spise vypada, ze to tam chlapci v SBSH.net nejak zblbli.
Na to Zkontrolovat se podivat, ono tam asi je v EN Check, coz je tak multivyznamove slovo, ze se to v danem kontextu neda zjistit, jak to prelozit. Tedy, tuto polozku prelozim jako Splneno...

Diky. Priste ale prosim o screenshoty! Diky!

beecher
*IP

#137734 * zasláno: 7. duben 2006 @ 20:53     * upraveno 0x: 7. duben 2006 @ 21:33    

beecher, jj *.cab funguje s češtinou překlad je dobrý, jen tu diakritiku hlavně "č","ř" a "ě" ti angličtí mongolci nepochopili:D
anawarr
*IP

#137759 * zasláno: 7. duben 2006 @ 21:46    

u složitějších homescreenu, typu

http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/sp/panorama.html

s nepřepsalo tlačítko "calendar";)

screenshoty až v pondělí
anawarr
*IP

#137778 * zasláno: 7. duben 2006 @ 23:30    

Ahoj, dobrá práce. Návrh: místo výrazu "ukázat" bych použil "zobrazit"
daww
*IP

#137986 * zasláno: 9. duben 2006 @ 13:23    

Poslal jsem Toddovi novejsi verzi (prepsano "ukazat" na "zobrazit")...

S tim Calendarem bohuzel nevim, ale v mych podkladech se nikde neprelozeny Calendar neobjevuje. Neni to spise problem v tom Homescreenu?

beecher
*IP

#138257 * zasláno: 10. duben 2006 @ 18:14    

Prikladam aktualizovany build DLLka s cestinou pro Facade.
Mela by tam byt snad uz v poradku diakritika.

Dejte mi prosim vedet a hlavne prosim SCREENSHOTY!!!

Instalace: Vypnete Facade z Homescreenu, prekopirujte dane DLL tam, kde je Facade nainstalovano a pak zase Facade na homescreenu zapnete.

* přiložené soubory

00138257_FacadeRes_gM9W.dll -
stáhnout soubor [9 KB]

(staženo 51x)

beecher
*IP

#138279 * zasláno: 10. duben 2006 @ 19:26    

jinak, pokud to nekoho zajima, tak tahle verze, narozdil od oficialni na webu sbsh podporuje zobrazeni lokace schuzky...
swenak
*IP

#138280 * zasláno: 10. duben 2006 @ 19:27     * upraveno 0x: 10. duben 2006 @ 19:42    

No, to je taky nova beta verze Facade, ze, ktera by ven moc zatim jit nemela, ale jelikoz ja Smartphone nevlastnim, tak to holt musim dat sem, abyste mi to otestovali... ;)

beecher
*IP

#138283 * zasláno: 10. duben 2006 @ 19:31    

mno, to ja vim, jen jsem chtel, aby pripadne vedeli dalsi, ktere sice cestina nezajima, ale funkce ano ;)
swenak
*IP

#138332 * zasláno: 10. duben 2006 @ 21:27    

to beecher: testuji to na MPX220. Čeština je v pořádku jen částečně. např v nastavení je "Výška prehledu""Zobrazit cástecne skryté linky" atd. Navíc čárky nad "a" a "e" jsou spíš tvaru apostrofu. Části textu nejsou vidět, ale to je asi malým displayem. Nevím pro jakou velikost je to určené. Hodil bych sem obrázky, ale snímačema pro PDA mi to nejde ? Navíc mám jednu připomínku k programu samému. Po kliknutí na jakoukoliv událost na Today v "Agendě" se mi otevře kalendář vždy na aktuálním datu a nikoliv na dané události ?!? Z PDA jsem zvyklý např z SPB Diary že se otevře daná událost. Nešlo by s tím něco udělat ?
daww
*IP
Fórum je uzamčeno
Strana z 7   •   1 .. 2   3   4   5   6 .. 7   •   Předchozí .. Další
Rychlý návrat do fóra: Programy pro Smartphone
Přeskočit do fóra:
Nepřehlédněte!
Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu)