Diskuzní fóra
HP iPAQ 210 Enterprise (478 příspěvků)
Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.
Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.
|
|
| HP iPAQ 210 Enterprise |
|---|
|
Ještě vyzkouším "HARD RESET" zda to nemůže byt softwarový problém. Jinak mám tento autoadaptér: http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA-902/autoadapter-cl-2x-usb-brando-cl-autonabijecka-1500ma.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taky co je to za testovací linku? Jedno z čísel, které používám na testování, je postavené na tom, že všechno co přijde hned vrací zpět, tj. člověk slyší sám sebe, smyslem je ověřit latenci spoje. |
|
|
|
|
|
VOIP mám od 802.cz tak volám na *999 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 6.5 je spíš beta, je tam dost bugů, ale 6.1 šlapou jako hodinky a jsou subjektivně o dost rychlejší než 6.0. Pasuje na ně i lokalizace Sunnysoftu, která je již mimochodem uvolněna zdarma a je o polovinu menší než ta původní (pouze je nutná registrace při instalaci). Sám mám flashnutou ROM WM 6.1, kterou vytvořil jistý PsymoN a nemůžu si stěžovat. Mám k dispozici i vextrahované lokalizační soubory z WM 6.0 (pasujou na WM6.1) a překlady systému pro WM 6.5. Tyto lokalizace stačí nahrát do adresáře Windows v zařízení a změnit dvě hodnoty v registru a máte počeštěné PDA bez instalace Interwrite od sunnysoftu. V případě zájmu se ozvěte, dodám další info včetně screenů. Zdenek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Když dělám audio nahrávku nebo přes ipaq volám a je při tom slyšet šum, je to důvod na reklamaci nebo je tam nekvalitní elektronika? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nepřehlédněte! |
|---|
| Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu) | ||
|---|---|---|
V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. Nejčastěji je fórum blokované proto, že pro založení nové diskuze nemáte jednoduše dostatečná oprávnění, ale může to být například i tím, že fórum obsahuje jedno nebo více sub-fór a nové diskuze je možné zakládat pouze tam. Pro založení nové diskuze je tedy nutné si v horní části stránky vybrat ze seznamu tématicky nejvhodnější sub-fórum, otevřít ho a novou diskuzi založit v něm. | ||
| V tomto fóru můžete číst příspěvky ostatních. | V tomto fóru můžete hlasovat. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Důležitou". |
| V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. | V tomto fóru nemůžete vytvořit anketu. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Oznámení". |
| V tomto fóru nemůžete zaslat odpověď do diskuze. |
V tomto fóru nemůžete odstranit svoji anketu. | V tomto fóru nemůžete uzamknout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete upravit svoje příspěvky. | V tomto fóru můžete stahovat soubory. | V tomto fóru nemůžete přesunout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje příspěvky. | V tomto fóru nemůžete vkládat soubory. | V tomto fóru nemůžete rozdělit libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje soubroy. | ||