Diskuzní fóra

Reensoft PIEPlus 2.0 (54 příspěvků)

Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.

Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.

Fórum je uzamčeno
Strana z 6   •   1   2   3 .. 6   •   Předchozí .. Další
Reensoft PIEPlus 2.0

#146747 * zasláno: 21. květen 2006 @ 14:56     * upraveno 0x: 21. květen 2006 @ 17:14    

Možná, že jedním z důvodů vašeho zklamání z WM 5.0 byl Pocket Internet Exlorer. Žádná změna k lepšímu a navíc nadstavba Multi IE, skvěle fungující na předcházejících verzích OS bohužel s WM 5.0 nespolupracuje. Zkoušeli jste alternativní browsery? Opera má k dokonalosti své sestry na PC bohužel dosti daleko, NetFront ani v poslední verzi také žádné vítězství o Minimu - Mozzile škoda mluvit.

Obrázek

Naštěstí společnost ReenSoft v pátek vypustila do světa verzi 2.0 své nadstavby nad Pocket Internet Explorer s celkem pochopitelným názvem PIEPlus. Proč si neudělat z PIE pořádný browser, když už ho v PDA máme a na rozdíl od PC nejde odistalovat?

Obrázek

Co nová verze PIE Plus přináší:

optimalizace webového obsahu pro Pocket IE
několik oken Pocket IE v záložkách (tabbed browsing)
posouvání obsahu tažením stylusu po displayi
fullscreen mód
mapování hardwarových tlačítek
nový vzhled pruhu nástrojů (nové)
možnost přepínání mezi klasickým menu a softkeys menyu ve WM5 (nové)
několikakrokový posun zpět/dopředu (nové)
zkratky k webovým adresám (nové)
automatické doplňování URL (nové)
znovuotevření zavřené stránky (nové)
rotace displaye u WM2003SE a výše (nové)
plné ovládání pomocí křížového ovladače (D-Padu)
rozšířené kontextové menu
prohlížení zdrojového kódu stránkty
ukládání obrázků
identifikace Pocket IE jako IE 5.5 a IE 6.0

Obrázek

více obrázků

Zdroj:
Český Dell Axim X50v/51v blog
Zdenek Malinsky
*IP

#146757 * zasláno: 21. květen 2006 @ 15:52    

Je pomalsia ako Opera a to dost. A neviem co je take zle na Opere. Ma svoje muchy, ale je to zatial pre PDA, to naj (nepocitam novy NetFront 3.3)
Brco
*IP

#146765 * zasláno: 21. květen 2006 @ 16:45    

Pomalostí myslíte spouštění a práci s programem nebo rychlost načítání stránky? Na Aximu mi PIEPlus běží hodně svižně, spustí se skoro hned a scrollování je taky rychlé, což se o Opeře říct nedá.
pavelbures
*IP

#146770 * zasláno: 21. květen 2006 @ 17:03     * upraveno 0x: 22. květen 2006 @ 22:01    

Tak to je perfektní :yes:
Pořád sem čekal kdy Southway vytvoří upgrade MultiIe podporující WM5 a stále nic. Tak jdu zkusit toto.

TheMelin
*IP

#147031 * zasláno: 22. květen 2006 @ 20:20    

"pavelbures" napsal/a:
Pomalostí myslíte spouštění a práci s programem nebo rychlost načítání stránky? Na Aximu mi PIEPlus běží hodně svižně, spustí se skoro hned a scrollování je taky rychlé, což se o Opeře říct nedá.
Nacitanie stranok je pomalsie ako u Opery. To rolovanie mate pravdu, ale neni to tak zle.
Brco
*IP

#147116 * zasláno: 23. květen 2006 @ 11:21    

Neni? Pro mam nekdy chut tu Operu prave diky tomu, ze to vubec nereaguje na scrollbar, zaslapat do zeme? Navic, takovy scrolling tazenim stylusu po strance je k nezaplaceni... ;)

beecher
*IP

#147284 * zasláno: 24. květen 2006 @ 10:04    

Šlape suprovně. Jen mě trošku štve, že stále si z nějakýma stránkama neporadí.
Tazz1
*IP

#147297 * zasláno: 24. květen 2006 @ 11:13    

Protoze kdyby webdesigneri nebyli prasata, tak to Pocket IE zobrazi (PIEPlus je jen nadstavba). Bohuzel nejake dodrzovani zasad tvorby pristupneho webu je jim sumak...

beecher
*IP

#147939 * zasláno: 27. květen 2006 @ 10:42    

no ja neviem opera je asi najrychlejsi browser co som mal
Pie zobrazuje uplne na h...

netfront 3.3 to aby som mal 2GHz ak chcem surfovat plynule a jedine co ide tak ako ma je opera;)

sid
*IP

#147944 * zasláno: 27. květen 2006 @ 11:02    

No ja mel operu kratce a rychle jsem se ji zbavil. Nevyhovovalo mi na ni vubec nic.

tahle nadstavba je docela dobra, byt jsem tedy zatim nepozoroval, ze by vykreslovala nejake stranky lepe jak klasicky PIE. A taky se mi zda, ze mi prinesla daleko castejsi samovolne restarty.
Tazz1
*IP
Fórum je uzamčeno
Strana z 6   •   1   2   3 .. 6   •   Předchozí .. Další
Rychlý návrat do fóra: Programy pro Pocket PC
Přeskočit do fóra:
Nepřehlédněte!
Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu)