Diskuzní fóra

Klient vzdálené plochy z WM6 (7 příspěvků)

Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.

Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.

Fórum je uzamčeno
Klient vzdálené plochy z WM6

#206931 * zasláno: 28. březen 2007 @ 21:59     * upraveno 0x: 28. březen 2007 @ 22:04    

Možná je to pro vás stará věc, ale já jsem to zjistil až teď:
Klienta vzdálené plochy z Windows Mobile 6 můžeme používat i na Looxech s WM5.
Proti tomu stávajícímu je dokonalý - má mj. plné 16bitové zobrazení, fullscreen, přenáší i zvuk...
Zdroj: forum.xda-developers.com.

P.S. Akorát má - koukám - problém s klávesnicí.

* přiložené soubory

Tady je instalační CAB.

00206931_WM6 RDP-Finster_t3wB.cab - Tady je instalační CAB.
stáhnout soubor [740,07 KB]

(staženo 3049x)

yndor
*IP

#207027 * zasláno: 29. březen 2007 @ 11:02    

Jak se prosímtě dostanu z FullScreenu do normálu?

karlic
*IP

#207030 * zasláno: 29. březen 2007 @ 11:08    

Doplneni:
- je o dost rychlejsi nez puvodni klient z WM5
- automaticky kopiruje clipboard ("schranku") mezi PDA a PC
- mnohem lip zvlada "poklepani"
- umoznuje pouzivat pres vzdalenou plochu spoustu programu, ktere se driv kvuli barvam vubec nespustily nebo byly nepouzitelne (napriklad sledovani televize, webkamer...)

Softwarova klavesnice z Looxe mi v tomhle klientovi nefunguje, i kdyz na jinych PDA funguje.
Takze pouzivam softwarovou klavesnici windowsackou (tj. spustenou na vzdalenem pocitaci), coz je - jak jsem zjistil - dokonce o dost pohodlnejsi.
yndor
*IP

#207040 * zasláno: 29. březen 2007 @ 11:35    

"karlic" napsal/a:
Jak se prosímtě dostanu z FullScreenu do normálu?

Ja to zatim resim hardwarovym tlacitkem, na ktere mam namapovany "Alt-TAB" (prepinani mezi aplikacemi). Asi to bude chtit manual k WM6..
yndor
*IP

#208927 * zasláno: 8. duben 2007 @ 23:34     * upraveno 0x: 9. duben 2007 @ 21:55    

nadherny nastroj..skoda, ze nema automatickou podporu vpn :/
mallox
*IP

#256452 * zasláno: 5. leden 2008 @ 0:05    

"mallox" napsal/a:
nadherny nastroj..skoda, ze nema automatickou podporu vpn :/

podpora VPN v tomto nastroji nema co delat... pripojite s k VPN standardnim zpusobem a pak se teprve pripojujete pomoci RDP
ladic
*IP

#256460 * zasláno: 5. leden 2008 @ 0:38    

"yndor" napsal/a:
Doplneni:
- je o dost rychlejsi nez puvodni klient z WM5
- automaticky kopiruje clipboard ("schranku") mezi PDA a PC
- mnohem lip zvlada "poklepani"
- umoznuje pouzivat pres vzdalenou plochu spoustu programu, ktere se driv kvuli barvam vubec nespustily nebo byly nepouzitelne (napriklad sledovani televize, webkamer...)

Softwarova klavesnice z Looxe mi v tomhle klientovi nefunguje, i kdyz na jinych PDA funguje.
Takze pouzivam softwarovou klavesnici windowsackou (tj. spustenou na vzdalenem pocitaci), coz je - jak jsem zjistil - dokonce o dost pohodlnejsi.

mel jsem taky problem s klavesnici a reseni je prekvapive jednoduche - staci klienta nainstalovat do vnitrni pameti!

jen jeste vymyslet prepnuti z fullscreenu zpet
ladic
*IP
Fórum je uzamčeno
Rychlý návrat do fóra: + Komunikace & Synchronizace
Přeskočit do fóra:
Nepřehlédněte!
Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu)