Diskuzní fóra
Acer N30 USB host (310 příspěvků)
Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.
Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.
|
|
| Acer N30 USB host |
|---|
|
Da se na nej dat externi USB HDD? Bude recenze? Ma nekdo skusenosti s ext USB HDD na Toshiba e740,e750,e800? da se pouzit pres USB host ctecka na CF a CF WI-FI? |
|
|
|
|
|
__________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__________ |
|
||
|
|
|||
|
Mám pár dotazů. 1) Je možné, že někdo vytvoří ovladače pro Acer n30 na USB zařízení, pokud ano, tak to asi nebude pro všechna USB zař. že? 2) Mohu u n30 ovládat hry jen stylusem, i když byly vytvořeny pro pětisměrné tlačítko? 3) Je možné prohlížet web na n30, když je stolní počítač synchronizován s n30 pomocí BT? Děkuji mnohokrát za odpověď.:) |
|
||||
|
|
|||||
|
2. To zalezi na programatorovi, na nikom jinem:) Kdyz hra proste vyzaduje stisk joypadu, tak mate smulu... Je nutne to zkouset, obecne se to neda rict, je to fakt pripad od pripadu. 3. Pokud je pres BT rozbehnuty ActiveSync, tak by to nemel byt zadny problem, melo by se to chovat stejne jako kdyz je pripojeno pres USB. Nefunguje? __________ |
|
|
|
|
|
K dotazum: 1. jak psal Pavel Koza - drivery se píší pro určitá zařízení a určitý OS. Mě na n30 překvapilo, že při zastrčení neznámého zařízení do USB to nebrečí po driveru, ale jen tak společenky to požaduje jmeno USB zařízení - což je ovšem věc kterou by si měl být schopen přečíst z USB zařízení.... :? 2. ovládání her jsem zatím moc nezkoušel :( 3. s prohlížením webu pří spojení přez BT není problém... |
|
|
|
|
|
Jaky driver jste instaloval? odkud? o jaky disk se jedna (znacka)? napajeni disku mate 4x AA baterky,nebo zdroj? je Acer N30 prehrat mp3 z HDD? dik MK |
|
|
|
|
|
oni vyrami CF kartu s USB host - a je tam driver pro Mass storage device na WinCE zkousel jsem to zatim jen s USB klicenkami - skutecny HD nemam, ale pokud se bude tvarit jako Mass storage device tak nebude problem - jen to napajeni nelze prehpoklada, ze n30 dokaze z baterie napajet takove zarizeni jako je HD ..... |
|
|
|
|
|
2. da se pouzit USB host+USB CF reader+Ovislink WL1100 CF WIFI karta? MK |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nepřehlédněte! |
|---|
| Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu) | ||
|---|---|---|
V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. Nejčastěji je fórum blokované proto, že pro založení nové diskuze nemáte jednoduše dostatečná oprávnění, ale může to být například i tím, že fórum obsahuje jedno nebo více sub-fór a nové diskuze je možné zakládat pouze tam. Pro založení nové diskuze je tedy nutné si v horní části stránky vybrat ze seznamu tématicky nejvhodnější sub-fórum, otevřít ho a novou diskuzi založit v něm. | ||
| V tomto fóru můžete číst příspěvky ostatních. | V tomto fóru můžete hlasovat. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Důležitou". |
| V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. | V tomto fóru nemůžete vytvořit anketu. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Oznámení". |
| V tomto fóru nemůžete zaslat odpověď do diskuze. |
V tomto fóru nemůžete odstranit svoji anketu. | V tomto fóru nemůžete uzamknout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete upravit svoje příspěvky. | V tomto fóru můžete stahovat soubory. | V tomto fóru nemůžete přesunout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje příspěvky. | V tomto fóru nemůžete vkládat soubory. | V tomto fóru nemůžete rozdělit libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje soubroy. | ||