Diskuzní fóra
XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti (4 příspěvků)
Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.
Moderátoři tohoto fóra: Kolda.o
|
|
| XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti |
|---|
|
Telefonování Prvni dojmy z telefonovaní nadherná hlasitost sluchatka - ve velmi hlucnem prostredi a hlavne cisty nechrastici zvuk.Sluchátko stačí bohatě na pulku.Hlasite hansdfree je tez hlasite a ma za 1. Update Update service nasel novy firmware,takze uz se nahrava do X2.... Vstup do bootloaderu je stejny jako u X1,neobjevi se vsak trikolora,ale pouze logo SE,pri flashi samotnem je na telefonu zobrazena pouze seda obrazovka. Flash je vyrazne pomalejsi nez napr. u HTC. __________ |
|
|
|
|
|
Sony Ericsson prida do telefonu pres 100MB sveho blastu,mozna i to se projevilo na celkove dost vyrazne pomalosti rom. Jinak behem testovani mnoho bugů - z niceho nic prestala psat softwarova klavesnice(kterou dodava SE),SR vyresil nicmene po chvili pouzivani opet zpatky.Dale z niceho nic se odmitnula zhasnout predni tlačítka,tam to nevyresil SR ani vypnuti telefonu(tlacitka svitila stale),ale az vyjmuti baterie.Občas se telefon odmital vratit na Today atd. Zasadni problem me roztocil jeste vecer.Integrovana GPS neni např. na Com portu 1,2,3,4,5 atd,ale na GPD9 serial.Ani oficialni iGO8,ani Smartmapy ba ani Tomtom nehodlal dat na vyber volbu GPD9,tudiz GPS nenalezena.Jediny program, kde jsem videl satelity je GPS Gate,ale emulace na jiny port tak, aby sla GPS vyuzit v jinych navigacnich softech se me nepodarilo.Dale citlivost displeje,i po ruznych upravach velice rozdilna citlivost na plose.Uprostred citlivy dotatecne,ale cim vice ke krajum tim horsi citlivost.U tlacitka X nahore citlivost tragicka.V noci podsviceni displeje prosvita na levem okraji u ramecku,dost to rusi(i u jineho kusu se projevilo) Dnes jsem si jeste ozkousel jinou Xperii,z jine distrubuce abych vyloučil divne chovani třeba jen meho kusu,ale uplne to same chováni a zjisteni. Tímto jsem dal nejen Xperii X2,ale i SE zbohem nadobro.Jeden den me stacil,aby vedel ze Xperia X2 byla velkym slapnutim vedle. Vy treba muzete mit pocity uplne jine,treba mnohem pozitivnejsi,mnoho veci mozna odladi firmware... Pozitivni je celkove zpracovani,pevne,nic nevrze,velice prijemne psani i na HW klavesnici,ikdyz na TP2 je psani příjemnější(alespon pro mne).Fotoaparat(jen video jsem nezkousel),jiz zminovana jak hlasitost a cistota zvuku sluchatka i samotneho hlasiteho handsfree,určitě se časem najde vice pozitivních věcí. Všem se omlouvam,ale ja osobne tento topic uzaviram,Xperia vracena. EDIT 19.Leden 2010 GPS Co se tyce GPS,reseni je a to pres prográmek GPS Gate,ktery jsem tez zkousel,ale v rozhorceni z X2 jsem ho otestoval jen okrajove nebo spise nevyzkousel vsechny jeho moznosti. Řešení jest zde I tak by to bylo pro mne velice krkolomne reseni. __________ |
|
|
|
|
|
Fakt nebrat. |
|
|
|
|
|
To já jen ať to vlákno tady nevypadá tak depresivně... :) __________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nepřehlédněte! |
|---|
| Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu) | ||
|---|---|---|
V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. Nejčastěji je fórum blokované proto, že pro založení nové diskuze nemáte jednoduše dostatečná oprávnění, ale může to být například i tím, že fórum obsahuje jedno nebo více sub-fór a nové diskuze je možné zakládat pouze tam. Pro založení nové diskuze je tedy nutné si v horní části stránky vybrat ze seznamu tématicky nejvhodnější sub-fórum, otevřít ho a novou diskuzi založit v něm. | ||
| V tomto fóru můžete číst příspěvky ostatních. | V tomto fóru můžete hlasovat. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Důležitou". |
| V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. | V tomto fóru nemůžete vytvořit anketu. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Oznámení". |
| V tomto fóru nemůžete zaslat odpověď do diskuze. |
V tomto fóru nemůžete odstranit svoji anketu. | V tomto fóru nemůžete uzamknout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete upravit svoje příspěvky. | V tomto fóru můžete stahovat soubory. | V tomto fóru nemůžete přesunout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje příspěvky. | V tomto fóru nemůžete vkládat soubory. | V tomto fóru nemůžete rozdělit libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje soubroy. | ||