Diskuzní fóra
TV přehled - něco pro televizní maniaky (915 příspěvků)
Zde je vám k dispozici celý obsah jednoho konkrétního tématu, který je v případě potřeby rozdělen do více stránek. Pro odpověď do tématu nebo pro založení novéh diskuze použijte níže uvedená tlačítka. V případě velmi dlouhých diskuzí přijde vhod i prohledávání tématu.
Moderátoři tohoto fóra: Toto fórum nemá žádného moderátora. Pokud se jím chcete stát, pošlete mi soukromou zprávu.
|
|
| TV přehled - něco pro televizní maniaky - téma uzamčeno |
|---|
|
Pokud patří "zírání na bednu" mezi vaše oblíbené denní činnosti, možná stejně jako já postrádáte nějakou malou, ale chytrou aplikaci nahrazující papírový TV program. Něco možná pro Pocket PC existuje, ale ï podle diskuzí na tomto serveru je situace v této oblasti dost tristní... Včera mi přišla SZ od uživatele miramares, který mi trochu nesměle představil svůj projekt. Už z názvu - TV přehled - logicky vyplývá, jaký má apliakce smysl. Mezi vlastnosti se dá uvést:
V tuto chvíli jde o betaverzi programu a autor bude velmi vděčný za postřehy a komentáře. __________ |
|
|
|
|
|
a) mohlo by to stažená data ukládat automaticky, to potvrzení je tam podle mě zbytečný (když už, tak alespoň volbu "ukládat pokaždé". b) kdyby se po spuštění programu provedl "update", ušetřilo by to taky pár kliknutí :) c) - a to už je opravdu detail - na VGA je spousta místa, druhý sloupeček s vybraným programem by se taky vešel Každopádně :yes: a dík. |
|
|
|
|
|
Sci-Fi : keby bola väzba aj na streamované radio/TV vysielanie ,nejaký "výcuc" dostupných vysielaní,napr. z www.radia.sk s asociaciou na konkretny prehrávač,hmm to by bolo :) __________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Přiznávám, že občas to asi je zbytečně ukecané, ale je to zatím jen beta, potřebuje doladit ;-) s VGA rozlišením mám trochu problém v detekci a momentálně nemám žádné řešení, co by se mi líbilo, aby se to nemuselo dělit. No a ten automatický update by taky asi šel... samozřejmě na volbu v nastavení... Tak, nějaké další připomínky?? ;-) __________ |
|
|
|
|
|
b) tady si nejsem úplně jist, jestli by to každý chtěl, přeci jen ne při každém spuštění je člověk online a někdy by ten update mohl být nevhodný, možná nějaké nastavení... c) tohle jsem upřímně nepochopil, kde a jaký sloupec?? __________ |
|
||
|
|
|||
|
__________ |
|
|
|
|
|
b) urcite by se dalo udelat v nastaveni ano / ne c) viz obrazek, treba takto, samozrejme se spravnym programem (sorry, je to jen ukazka, zadna graficka prace :-P) d) jeste jedna vec, pri otvirani ulozeneho souboru by to mohlo skakat na aktualni datum a prvni voleny kanal (skoda kazdeho kliku, ktery padne vedle) Nicmene se mi to vazne libi - jednoduchy, prehledny, strucny a presto vserikajici. Good job.:yes: |
|
||
|
|
|||
|
Stouchanec na zaver: Co to udelat open-source? ;) __________ |
|
|
|
|
|
__________ |
|
||
|
|
|||
|
|
|
|
| Nepřehlédněte! |
|---|
| Oprávnění v tomto fóru (klikněte pro zobrazení podrobného seznamu) | ||
|---|---|---|
V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. Nejčastěji je fórum blokované proto, že pro založení nové diskuze nemáte jednoduše dostatečná oprávnění, ale může to být například i tím, že fórum obsahuje jedno nebo více sub-fór a nové diskuze je možné zakládat pouze tam. Pro založení nové diskuze je tedy nutné si v horní části stránky vybrat ze seznamu tématicky nejvhodnější sub-fórum, otevřít ho a novou diskuzi založit v něm. | ||
| V tomto fóru můžete číst příspěvky ostatních. | V tomto fóru můžete hlasovat. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Důležitou". |
| V tomto fóru nemůžete založit novou diskuzi. | V tomto fóru nemůžete vytvořit anketu. | V tomto fóru nemůžete označit diskuzi jako "Oznámení". |
| V tomto fóru nemůžete zaslat odpověď do diskuze. V tomto tématu nemůžete zaslat odpověď do diskuze. |
V tomto fóru nemůžete odstranit svoji anketu. | V tomto fóru nemůžete uzamknout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete upravit svoje příspěvky. | V tomto fóru můžete stahovat soubory. | V tomto fóru nemůžete přesunout libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje příspěvky. | V tomto fóru nemůžete vkládat soubory. | V tomto fóru nemůžete rozdělit libovolnou diskuzi. |
| V tomto fóru nemůžete odstranit svoje soubroy. | ||