Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Bezpečné držáky Brodit exkluzivně od Sunnysoftu

7.10.2009, Pavel Koza, aktualita
Společnost Sunnysoft před časem představila nové prémiové produkty švédské společnosti Brodit. Držáky a ProClipy Brodit, které v řadě případů nahrazují originální příslušenství výrobců, slouží k uchycení mobilních zařízení ve vozidlech.
Mezi jejich přednosti, pro které slaví úspěch po celém světě, patří variabilní uchycení v interiéru vozu, aktivní dobíjení zařízení, jednoduchá montáž bez nutnosti vrtání, zvýšení bezpečnosti jízdy a rychlá dostupnost držáků po uvedení daného automobilu nebo mobilního zařízení na trh.



Držáky jsou vyráběny přesně na míru pro konkrétní typ vozu a typ zařízení. Řešení se skládá ze dvou komponent – ProClipu a držáku (Holder). ProClip je unikátní řešení pro připevnění držáku do vozidla, které využívá montáž prostým zacvaknutím mezi technologické mezery plastů palubní desky. Díky tomu se montáž obejde bez vrtání a bez poškození interiéru vozidla. Umístění zařízení do držáku (stejně jako vyjmutí) je velmi snadné. Držáky jsou vyrobeny unikátně pro jednotlivé typy většiny mobilních zařízení, jde mimo jiné o mobilní telefony, PDA a komunikátory, smartphony, LCD panely, GPS navigace, MP3 přehrávače, odolné terminály nebo krátkovlnné vysílačky. Uchycení mobilních zařízení je pak možné na několika místech v interiéru – levý A sloupek, palubní deska, hlavová opěrka a středový panel.

Držáky mobilních zařízení jsou k dispozici obvykle ve čtyřech variantách. Vybírat lze mezi variantou „aktivní s napájením“, tedy napájení přes zásuvku zapalovače nebo s pevným připojením na palubní síť, mezi variantou „pro použití s originálním kabelem“, variantou „s průchozím konektorem“ a mezi variantou „pasivní bez možnosti nabíjení“. Pro nejprodávanější zařízení nabízí Brodit variant více (např. pro iPhone jich má v nabídce jedenáct). Právě aktivní držáky s dobíjením většina výrobců mobilních zařízení vůbec nenabízí.

V souvislosti s exkluzivní distribucí Broditu v České a Slovenské republice spustila společnost Sunnysoft novou podobu stránek www.brodit.cz. Jsou určeny pro koncové zákazníky i pro resellery. Najdou zde konfigurátor, který jim nabídne několik variant držáků pro jejich mobilní zařízení a vyhledá všechny vhodné ProClipy pro daný model vozu.
reklama