Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Meteoservis WM 2.0 - nejlepší počasí pro ČR na WM zařízeních v nové verzi

24.11.2010, Zdenek Malinsky, aktualita
Hujer alias Radim Fryč vydal novou verzi svého programu "na počasí" Meteoservis WM. I když pro Windows Mobile zařízení určitě existují hezčí aplikace s propracovanými a někdy i animovanými ikonkami, tak z aplikací, které fungují pro více měst zároveň nebo zobrazují více informací, je bezpochyby Meteoservis WM z praktického hlediska nejlepší.
Hujer alias Radim Fryč vydal novou verzi svého programu "na počasí" Meteoservis WM. Sám se o tom zmínil na svém blogu v článku Meteoservis WM 2.0 - nové, modernější, prostě lepší počasí. I když pro Windows Mobile zařízení určitě existují hezčí aplikace s propracovanými a někdy i animovanými ikonkami, tak z aplikací, které fungují pro více měst zároveň nebo zobrazují více informací, je bezpochyby Meteoservis WM z praktického hlediska nejlepší a pohybujete-li se pouze na území naší republiky popř. jen v sousedních státech nejlepší aplikací ve své kategorii. Osobně dávám 105 punktů ze 100 možných.



Stránka aplikace je zde, stahovat můžete na stejné stránce dole. Download je buď pro instalaci z počítače (.exe), přímo z PDA (.CAB) nebo v (.zipu) a to jak pro PDA a komunikátory s dotykovým displejem, tak i pro smartphony (bez dotykového displeje). Návod na instalaci i reinstalaci najdete rovněž na stejném odkazu.



A co že je nového? Více a podrobnější informace pochopitelně najdete na výše uvedených odkazech a nejlepší bude, když si to sami vyzkoušíte na svém zařízení, takže jen namátkou a ve stručnosti: inovované prostředí (GUI), více skinů (přibyla zelená), zobrazení satelitních snímků, přímý odkaz na facebook Meteoservisu, upravený menu bar (spodní lišta pro ovládání), zcela přepracovaný je panel s grafickou předpovědí počasí, větší ikony atd.

Jak asi většina z vás ví, je aplikace freeware a zdarma zůstává i v této nové verzi. Pokud jste nebo budete spokojenými uživateli, můžete přispět libovolnou částkou a to formou PayPal, PaySec nebo převodem na účet. Peníze jsou z části použity na další vývoj aplikace, ale především a hlavně věnovány nevidomým dětěm.

Jedinou chybou, kterou jsem zaznamenal je to, že teď ukazuje pořád jen déšť, mlhu nebo sněžení. A jako nového jablíčkáře mě jen může mrzet, že aplikace není i ve verzi pro Apple iPhone.
reklama