Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Třídní sraz ce4you #0

16.5.2004, Pavel Koza, článek
Tak máme za sebou "nultý" sraz příznivců kapesních zařízení (nejen) s operačním systémem od Microsoftu:) Uspořádal se na zahrádce restaurace Pasha nedaleko stanice metra Malostranská. Sešlo se nás tam nad očekávání hodně, téměř jsme se nevešli pod jeden obrovský slunečník, který však vzhledem k okolnostem plnil funkci deštníku. Nad sklenicí piva a ostatních nápojů jsme strávili příjemných pár hodin debatami o všem možném, co se oblasti PDA dotýká.
Úvodem bych ještě jednou rád poděkoval kolegovi ipf, který vše zařídil a zorganizoval. Záležet to na mé osobě, první sraz by se konal někdy kolem roku 2012... Vybrané prostředí bylo příjemné, dohodnuté ceny příznivé a zábava skvělá. Jen to počasí si na nás trochu zasedlo, i když ani tato jediná nepříjemnost nám náladu nezkazila. Já osobně hodnotím toto setkání jako velice zdařilé a věřím, že to zase za pár měsíců zopakujem.

Poněkud ostudně jsem dorazil až s téměř hodinovým zpožděním. Kromě dalších zajímavých věcí jsem přišel i o úvodní představování přítomných, takže se kvůli mě muselo opakovat. Bohužel, ani poté mé stále zakrnělejší mozkové buňky nebyly schopné zaznamenat přezdívky všech přísedících, takže pokud někoho nebudu schopen pojmenovat, žádám o prominutí. Celkem se nás tam sešlo 13, bližší info bude u fotek. Pokud se mi dodatečně identifikujete, rád popis obrázku aktualizuji.

Čeho jsem si ale rozhodně všiml byla naprostá převaha uživatelů MDA II nad uživateli ostatních zařízení. Dle různých statistických informací sice HP prodává spousty zařízení, na našem "třídním srazu" jsme to však my, iPAQáři, projeli na celé čáře. Pokud mě paměť neklame, kromě tří nebo čtyř iPAQů a jednoho LOOXe to byly samé MDA II. Jen slabou náplastí může být fakt, že jediný samovolný HW reset během našeho sezení se týkal právě MDA II:)

Vzhledem k tomu, že šlo o premiéru, nebyl připraven žádný "oficiální" program, diskuze byla naprosto volná. Já do pléna přinesl i některé věci k prohlédnutí a osahání, jako je odolné Pocket PC za U.S. $1799, digitální fotoaparát do SD slotu, sadu příslušenství od firmy BoxWave, dva kombinované stylusy, rozkládací a násuvnou klávesnici pro iPAQ a pár dalších drobností. Velkou pozornost vzbudilo i ochranné pouzdro, ve kterém měl kolega windmaster schovaného svého LOOXe, takže mu jako jedinému nevadilo trávit odpoledne na dešti. Jinak se měnily už jen znalosti a zkušenosti.

Na závěr bych chtěl všem přítomným poděkovat za příjemně strávené odpoledne, bylo mi potěšením se s vámi poznat osobně, a jak jsem řekl, už teď se těším na další "třídní sraz":)









P.S. Další foto najdete v diskuzi.

P.P.S. Diskutovat o budoucím Třídním srazu s pořadovým číslem 1 už nyní můžete v této diskuzi.
reklama